پادکست صوتی "آموزش شاخص Exchange Balance"
آموزش شاخص Exchange Balance: در این ویدیو قصد داریم به آموزش تحلیل شاخص Exchange Balance بپردازیم. Exchange Balance یکی از همین شاخص هاست که می تونین با استفاده از این شاخص میزان ارزهای دیجیتال موجود در آدرس های صرافی ها رو مشاهده کنین و بدونین که میزان کدوم ارز دیجیتال در کدوم صرافی بیشتره. این ویدیو رو ببینید و بطور کامل با این شاخص آشنایی پیدا کنین.
ما سعی می کنیم در ویدیوی آموزش شاخص Exchange Balance، اطلاعاتی در مورد شاخص صرافی در تحلیل آن چین برای شما ارائه کنیم و به بررسی علامت های شاخص Exchange Balance بپردازیم و نحوه تحلیل Exchange Balance رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین. بهتره بدونین بازار ارزهای دیجیتال نوعی بازار نوپا و نوظهور هست که به دلیل رشدهای قیمتی زیادی که در سال های گذشته داشته، مورد استقبال معامله گران و تریدرهای زیادی قرار گرفته و تونسته به یکی از محبوب ترین بازارهای مالی با حجم بازار بزرگ تبدیل بشه.
شما برای اینکه بتونین از نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال سود به دست بیارین، باید با انواع روش های تحلیل بازار اشنا باشین. تحلیل آن چین نیز یکی از روش های تجزیه و تحلیل بازار هست که می تونین با استفاده از این روش بازار ارزهای دیجیتال رو تحلیل کرده و قیمت رمز ارزها رو پیش بینی کنین. در دسترس بودن همه داده های بلاک چین اون رو برای علم داده و یادگیری ماشین بسیار مناسب می کنه. در واقع ارزهای دیجیتال تنها دارایی هایی هستن که هر فعالیت تجاری و سرمایه گذاری رو میشه از دفتر کل اون ها بازیابی و بررسی کرد. از اونجایی که بلاک چین ها این موقعیت رو آماده می کنند، کارشناسان نیز از این داده های شفاف برای ارزیابی فعالیت تراکنش ها و سودمندی شبکه استفاده می کنند.
شما می تونین با استفاده از تحلیل آن چین وضعیت شبکه های ارزهای دیجیتال رو تجزیه و تحلیل کرده و قیمت رمز ارزها رو شناسایی کنین. برای این کار نیز باید با انواع شاخص های آن چین آشنایی داشته باشین. یکی از این شاخص ها نیز شاخص موجودی کوین ها در صرافی هاست. به همین منظور ما سعی می کنیم در ویدیوی آموزش شاخص Exchange Balance، اطلاعاتی در مورد شاخص صرافی در تحلیل آن چین برای شما ارائه کنیم و به بررسی علامت های شاخص Exchange Balance بپردازیم و نحوه تحلیل Exchange Balance رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین.
شاخص Exchange Balance چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین و از تحلیل آن چین برای تجزیه و تحلیل بازار استفاده کردین، احتمالا اسم شاخص Exchange Balance رو شنیدین و خواستین که اطلاعاتی در مورد این معیار به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که شاخص Exchange Balance چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که تحلیل آن چین دارای شاخص های زیادی هست که شما می تونین با استفاده از این شاخص وضعیت ارزهای دیجیتال رو تجزیه و تحلیل کنین که Exchange Balance نیز یکی از همین شاخص هاست که می تونین با استفاده از این شاخص میزان ارزهای دیجیتال موجود در آدرس های صرافی ها رو مشاهده کنین و بدونین که میزان کدوم ارز دیجیتال در کدوم صرافی بیشتره.
همونطور که در ویدیوی آموزش شاخص Exchange Balance نیز گفتیم، این شاخص مربوط به تعداد کل کوین های یه ارز دیجیتال هست که در آدرس های صرافی هاست که نگهداری میشن. توجه داشته باشین که این آدرس ها بر اساس مشخصه های تعیین شده توسط گلس نود برچسب زده و به صرافی ها ارتباط داده شدن و ممکنه این مشخصه ها با توجه به پیشرفت علم تحلیل داده تغییر کنند. بنابراین این اطلاعات نیز می تونن با توجه به تغییرات به روزرسانی بشن. به این ترتیب، شما می تونین با استفاده از شاخص Exchange Balance میزان ارزهای دیجیتال موجود در صرافی ها رو بررسی کنین و بتونین با استفاده از این شاخص سیگنال خرید و فروش تولید کنین.
جالب اینجاست که بدونین افزایش شاخص Exchange Balance با توجه به افزایش موجودی قابل عرضه در صرافی ها معمولا سیگنال منفی برای قیمت محسوب میشه. همچنین کاهش این شاخص نیز به معنی کاهش میزان ارزهای دیجیتال موجود در صرافی هاست که می تونه سیگنال ارز دیجیتال مثبت باشه. بنابراین، زمانی اقدام به خرید ارز دیجیتال کنین که این شاخص کاهش پیدا کنه و قیمت رمز ارزها تمایل به افزایش قیمت داشته باشن.
علامت های شاخص Exchange Balance چیست؟
همونطور که در ویدیوی آموزش شاخص Exchange Balance نیز گفتیم، شما می تونین با استفاده از این شاخص سیگنال خرید و فروش ارز دیجیتال دریافت کنین و با انجام معامله ها بر اساس این شاخص سود زیادی به دست بیارین. همچنین شما می تونین با استفاده از این شاخص علامت هایی رو دریافت کنین. به همین منظور ما سعی می کنیم در این قسمت، به بررسی علامت های شاخص Exchange Balance بپردازیم.
• کاهش قیمت ارزهای دیجیتال
یکی از علامت های شاخص Exchange Balance که شما می تونین با استفاده از اون معامله های خودتون رو انجام بدین، کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هست. به این ترتیب، شما می تونین با تحلیل این شاخص کاهش قیمت ارزهای دیجیتال رو پیش بینی کنین و در زمان مناسب از معامله خارج بشین. بهتره بدونین شاخص Exchange Balance میزان موجودی ارزهای دیجیتال در داخل صرافی ها رو برای شما نشون میده و زمانی که این شاخص افزایش پیدا می کنه، یعنی ارزهای دیجیتال در داخل صرافی ها بیشتر میشه و قیمت رمز ارزها به دلیل کاهش تقاضا کاهش پیدا پیدا می کنند. بنابراین، افزایش شاخص Exchange Balance سیگنال منفی برای بازار هست.
• افزایش قیمت ارزهای دیجیتال
یکی دیگه از علامت های شاخص Exchange Balance، افزایش قیمت ارز دیجیتال هست. بهتره بدونین زمانی که شاخص Exchange balance کاهش پیدا می کنه، به این معنی هست که میزان ارزهای دیجیتال موجود در داخل صرافی ها کاهش پیدا کرده و تقاضا برای خرید رمز ارزها زیاد شده. همین علامت نیز می تونه سیگنال مثبت برای بازار محسوب بشه که احتمال داره قیمت ارزهای دیجیتال افزایش پیدا کنه.
این شاخص چه کمکی به ما می کند؟
احتمالا این سوال رو از خودتون پرسیده باشین که این شاخص چه کمکی به ما می کنه؟ بهتره بدونین شاخص Exchange Balance یکی از شاخص های موجود در تحلیل آن چین هست که شما می تونین با استفاده از اون سیگنال کاهش یا افزایش قیمت ارزهای دیجیتال رو دریافت کنین. توجه داشته باشین که مبنای کار شاخص Exchange Balance، عرضه و تقاضا هست. به عبارت دیگه، عرضه و تقاضا هست که به این شاخص جهت میده و شما می تونین با بررسی میزان عرضه و تقاضای ارزهای دیجیتال نیز داده های این شاخص رو به دست آورده و متوجه میزان ارزهای دیجیتال موجود در صرافی ها بشین و بدونین که قیمت ارزهای دیجیتال چه زمانی کاهش و چه زمانی افزایش پیدا می کنند و بهترین استراتژی معاملاتی رو برای خود تهیه کنین.
ویدیوی پیشنهادی: شاخص اکسچنج ویل ریشیو Exchange Whale Ratio
جالب اینجاست که بدونین شاخص Exchange Balance داده های مربوط به عرضه و تقاضا ارزهای دیجیتال رو برای شما ارائه میده و شما می تونین بفهمین که عرضه یا تقاضای ارزهای دیجیتال مورد نظرتون چقدره. بهتره بدونین زمانی که عرضه ارزهای دیجیتال بیشتر از تقاضا برای خرید باشه، قیمت رمز ارزها کاهش پیدا کرده و زمانی که تقاضا برای خرید ارزهای دیجیتال بیشتر از عرضه باشه، قیمت رمز ارزها افزایش پیدا می کنند. بنابراین، این شاخص می تونه معیاری برای محاسبه عرضه و تقاضا باشه. افزایش شاخص Exchange Balance به معنی افزایش عرضه و کاهش قیمت و کاهش شاخص Exchange Balance نیز به معنی افزایش تقاضا و افزایش قیمت هست.
آموزش تحلیل Exchange Balance چگونه است؟
شاید بعد از به دست آوردن اطلاعاتی در مورد شاخص Exchange Balance و بررسی ویژگی های این شاخص شما نیز دوست داشته باشین تا از این شاخص استفاده کرده و سیگنال های خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو دریافت کنین و معامله های خودتون رو انجام بدین. بهتره بدونین روش های مختلفی برای تجزیه و تحلیل بازار ارزهای دیجیتال وجود داره که یکی از این روش ها نیز تحلیل ان چین هست. تحلیل آن چین دارای شاخص ها و معیارهای مختلفی هست که شاخص Exchange Balance نیز یکی از این معیارهاست که شما می تونین از اون کمک بگیرین. به همین منظور ما سعی کردیم در ویدیوی آموزش شاخص Exchange Balance، نحوه تحلیل Exchange Balance رو برای شما یاد بدیم تا بتونین از این شاخص استفاده کنین.
مرحله اول: وارد شدن به همیار آنچین ارزسنج
همونطور که در ویدیوی آموزش شاخص Exchange Balance نیز گفتیم، شما برای اینکه بتونین وضعیت میزان ارزهای دیجیتال موجود در داخل صرافی ها رو بررسی کنین، ابتدا باید وارد همیار آنچین ارزسنج بشین. برای این کار نیز باید عبارت arzsanj.com رو در گوگل سرچ کرده و وارد این سایت بشین. بعد از اینکه وارد این سایت شدین و همیار آنچین ارزسنج رو انتخاب کردین، صفحه ای مثل تصویر بالا برای شما باز میشه که می تونین از شاخص های مختلف تحلیل آنچین استفاده کنین. همونطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنین، همیار آنچین ارزسنج رابط کاربری ساده ای داره و شما می تونین به راحتی ازش استفاده کنین.
مرحله دوم: فعال کردن شاخص Exchange Balance
بعد از اینکه وارد همیار آنچین ارزسنج شدین، باید شاخص Exchange Balance رو در نمودار فعال کنین. برای این کار باید در سمت چپ سایت روی گزینه Exchange Balance کلیک کنین. بعد از اینکه روی این گزینه کلیک کردین، نموداری مثل تصویر بالا برای شما باز میشه که می تونین میزان موجودی ارزهای دیجیتال در صرافی های مختلف رو مشاهده کنین و تحلیل های خودتون رو انجام بدین. بهتره بدونین نمودار مشکی رنگ داده کوین های موجود در صرافی هست و نمودار آبی رنگ نیز قیمت بیت کوین. همونطور که در تصویر نیز می بینین، زمانی که نمودار مشکی رنگ کاهش پیدا می کنه، قیمت بیت کوین افزایش پیدا می کنه. همچنین با بالا رفتن شاخص نیز قیمت بیت کوین کاهش پیدا می کنه. به این ترتیب، می تونین از این داده استفاده کنین.
جمع بندی و نتیجه:
ما سعی کردیم در ویدیوی آموزش شاخص Exchange Balance، اطلاعاتی در مورد شاخص صرافی در تحلیل آن چین برای شما ارائه کنیم و به بررسی علامت های شاخص Exchange Balance بپردازیم و نحوه تحلیلExchange Balance رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم تا اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین. همونطور که گفتیم، شاخص Exchange Balance با توجه به افزایش موجودی قابل عرضه در صرافی ها معمولا سیگنال منفی برای قیمت محسوب میشه. همچنین اگه دوست دارین تا اطلاعات بیشتری در مورد این شاخص به دست بیارین، توصیه می کنیم تا ویدیوی آموزشی رو مشاهده کنین.
-
تعداد دروس : 1
-
پشتیبانی : دارد
-
مدت : 8 دقیقه
-
سطح : مقدماتی
-
نوع : ویدئو
-
پیشنیاز : ندارد
سخن مدرس
6 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.
نظرات کاربران در مورد آموزش شاخص Exchange Balance