پادکست صوتی "آموزش شاخص CDD (شاخصی برای اندازه گیری فعالیت اقتصادی)"
آموزش شاخص (CDD (Coin Days Destroyed : اندیکاتور CDD نوعی شاخص برای اندازه گیری طول عمل سکه هایی هست که مورد معامله قرار می گیرن. که اون ها رو به صورت دقیق اندازه گیری می کنه که چند روز یه سکه قبل از انجام معامله جمع شده. این ویدیو رو ببینید و با صفر تا صد این شاخص آشنایی پیدا کنین.
ما سعی می کنیم در ویدیوی آموزش شاخص CDD، اطلاعاتی در مورد اندیکاتور CDD برای شما ارائه کنیم و به بررسی کاربردهای اندیکاتور CDD بپردازیم و نحوه تحلیل شاخص CDD رو برای شما یاد بدیم تا بتونین با استفاده از این شاخص رفنار نهنگ های بازار بیت کوین رو دنبال کنین. بهتره بدونین بازار ارزهای دیجیتال نوعی بازار نوپا و نوظهور هست کهخ به دلیل رشدهای قیمتی زیادی که در سال های گذشته داشته مورد استقبال سرمایه گذاران و معامله گران زیادی قرار گرفته و تونسته به یکی از محبوب ترین بازارهای مالی با حجم بازار بزرگ تبدیل بشه. همچنین شما نیز می تونین وارد بازار کریپتوکارنسی ها شده و با خرید و فروش یا دریافت سیگنال ارز دیجیتال سود زیادی به دست بیارین.
بازار ارزهای دیجیتال نیز همانند سایر بازارهای مالی نوسانات قیمتی زیادی داره که همین نوسانات قیمتی فرصت ها کسب سود زیادی رو در اختیار معامله گران و تریدرها به وجود میاره که شما نیز می تونین از این فرصت ها استفاده کرده و سودهای زیادی از نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال به دست بیارین. البته به شرطی که بتونین بهترین نقاط خرید و فروش رمز ارزها رو پیدا کنین. برای این کار نیز باید با انواع روش های تحلیل بازار ارزهای دیجیتال آشنا بشین. از جمله از این روش ها می تونیم به تحلیل تکنیکال، تحلیل فاندامنتل، تحلیل آن چین و.... اشاره کنیم. به این ترتیب با استفاده از این روش ها می تونین بازار ارزهای دیجیتال رو تجزیه و تحلیل کرده و قیمت رمز ارزها رو پیش بینی کنین.
تحلیل آن چین یکی از روش های تجزیه و تحلیل بازار هست که دارای شاخص های مختلفی هست که شما می تونین از این شاخص ها استفاده کنین. اندیکاتور cdd نیز یکی از این شاخص هاست. به همین منظور ما سعی می کنیم در ویدیوی آموزش شاخص CDD، اطلاعاتی در مورد اندیکاتور CDD برای شما ارائه کنیم و به بررسی کاربردهای اندیکاتور CDD بپردازیم و نحوه تحلیل شاخص CDD رو برای شما یاد بدیم تا بتونین با استفاده از این شاخص رفنار نهنگ های بازار بیت کوین رو دنبال کنین.
شاخص CDD چیست؟
اگه در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشین و از تحلیل آن چین استفاده کردین، احتمالا اسم اندیکاتور CDD رو شنیدین و خواستین که اطلاعاتی در مورد این شاخص به دست بیارین و شاید این سوال برای شما نیز پیش اومده باشه که شاخص CDD چیست؟ ما می تونیم در پاسخ به این سوال بگیم که شاخص CDD مخفف عبارت Coin Days Destroyed شاخصی برای اندازه گیری فعالیت اقتصادی هست که با وزن دادن به سکه هایی که برای مدت طولانی استفاده نشدن، تحلیل از وضعیت بازار در اختیار شما قرار میده. همچنین این شاخص رو میشه روشی بسیار مهم و کاربردی برای تجزیه و ارزیابی حجم کلی معامله ها و خرید و فروش ها محسوب کرد.
ویدیوی پیشنهادی: آموزش شاخص Exchange Balance
همونطور که در ویدیوی آموزش شاخص CDD نیز گفتیم، اندیکاتور CDD نوعی شاخص برای اندازه گیری طول عمل سکه هایی هست که مورد معامله قرار می گیرن. به صورت دقیق اندازه گیری می کنه که چند روز یه سکه قبل از انجام معامله جمع شده. این روزها در حالی جمع میشن که یه سکه هنوز مصرف نشده و بعد از معامله از بین میره. مقادریر CDD تعداد روزهای کوین هایی رو که هر روز از بین میرن رو نشون میده. هرچه این عدد بیشتر باشه، مدت زمان بیشتری برای جمع آوری این کوین ها قبل از سرانجام مصرف شده طولانی میشه. این شاخص اغلب قبل از صعود چرخه بازار و در اولین جهش بعد از سقوط افزایش پیدا می کنه. این کار به این دلیل هست که سرمایه گذاران بلند مدت به محض احساس ضعف برای تسویه موقعیت خود می شتابن.
جالب اینجاست که بدونین حجم معاملات به خودی خود و در صورتی که سرمایه برای مدن معناداری ذخیره نشده باشه، قادر به نمایندگی از فعالیت اقتصادی نمیشه. برعکس سکه هایی که برای مدت طولانی جمع شدن، در زمان خرج شدن از نظر اقتصادی حائز اهمیت هست. این کوین ها نشون دهنده سیگنالی از یه تغییر قابل توجه در رفتار بلند مدت هولدرها و سرمایه گذاران بازار هست.
کاربردهای اندیکاتور CDD کدامند؟
همونطور که در ویدیوی آموزش شاخص CDD نیز گفتیم، این شاخص هر تراکنشی که در این لحظه انجام شده رو تجزیه و تحلیل می کنه، سپس مقدار بیت کوین منتقل شده رو در تعداد روزهایی که این بیت کوین در کیف پول قبلی دست نخورده باقی مونده بود ضرب می کنه و اون رو به عنوان عدد CDD ثبت می کنه. در ادامه مقاله شاخص CDD چیست؟ به بررسی کاربردهای اندیکاتور CDD بپردازیم.
• یکی از کاربردهای اندیکاتور CDD این هست که بالا بودن عدد شاخص CDD احتمالا هولدهای بلند مدت ارزهای دیجیتال رو به هدف نقد کردن بخشی از سود خود یا کاهش میزان سهم یه ارز دیجیتال در سبد خود اقدام به جابجایی اون رمز ارز کردن. اگه این تراکنش از سمت این کیف پول به کیف پول یه صرافی انجام شده باشه، به معنی افزایش فشار فروش در بازار و کاهش قیمت رمز ارز میشه.
• یکی دیگه از کاربردهای اندیکاتور CDD این هست که رشد تدریجی شاخص CDD و افزایش ادامه دار اون به این معنی هست که سرمایه گذاران قدیمی بیت کوین در حال خرج کردن موجودی خود هستن. در روندهای صعودی بازار اندیکاتور CDD عموما صعودی و افزایشی هست. چون هولدرهای قدیمی بازار از تقاضای به وجود اومده در بازار برای فروش دارایی های خود استفاده می کنند.
ویدیوی پیشنهادی: شاخص CPI چیست؟
• یکی دیگه از کاربردهای اندیکاتور CDD اسن هست که پایین بودن شاخص CDD نشون دهنده این هست که کوین ها در کیف پول دست نخورده باقی مونده و افراد قصد ندارن تا دارایی های خودشون رو جابجا کنند. کاهش این شاخص به معنی کاهش فعالیت نهنگ ها در بازار هست.
• یکی دیگه از کاربردهای اندیکاتور CDD این هست که کاهش تدریجی CDD زمانی اتفاق میفته که تعداد هولدها در حال افزایش هست. این موقعیت عموما در اصلاح های قیمتی در یه روند صعودی رخ میده.
چرا از شاخص CDD استفاده کنیم؟
نوبت این رسیده تا در این قسمت از مقاله شاخص CDD چیست؟ اهمیت استفاده از شاخص CDD رو برای شما مورد بررسی قرار بدیم. بهتره بدونین شاخص Coin Days Destroyed یکی از اندیکاتورهای مهم در تحلیل آن چین محسوب میشه که میشه با اون فعالیت هولدرها و سرمایه گذاران ارز دیجیتال بیت کوین رو زیر نظر گرفت. هرچقدر شاخص Coin Days Destroyed پایین تر باشه، نشون دهنده افزایش تعداد هولدرها و عدم تمایل سرمایه گذاران قدیمی به فروش بیت کوین هست و برعکس هرچه این شاخص افزایش پیدا کنه ، نشون میده که نهنگ ها و سرمایه گذاران قدیمی بیت کوین های خودشون رو از کیف پول های خود خارج کرده و ممکنه با انتقال اون ها به صرافی ها باعث افزایش فشار فروش و در نتیجه کاهش قیمت بیت کوین بشه.
جالب اینجاست که بدونین CDD یا Coin Days Destroyed نوعی معیار اندازه گیری فعالیت های اقتصادی در شبکه بلاک چین هست که به بیت کوین هایی که مدت زمان زیادی خرج نشدن یا در شبکه بلاک چین جابجا نشدن وزن و اهمیت زیادی میده. در اصل این شاخص بیت کوین هایی رو که مدت زمان زیادی هست در ولت های سردنگهداری شدن از نظر اقتصادی مهم تر تلقی می کنه. دلیل تاکید CDD به این بیت کوین ها این هست که این کوین ها معمولا به هولدهای بلند مدت، نهنگ ها و اسمارت مانی ها مربوط میشن و در نتیجه نقش مهمی در چرخه های بازار دارن.
ویدیوی پیشنهادی: شاخص دلار آمریکا چیست؟
نحوه تحلیل شاخص CDD چگونه است؟
شاید بعد از به دست آوردن اطلاعاتی در مورد این شاخص و بررسی کاربردهای اندیکاتور CDD دوست داشته باشین تا شما نیز از این اندیکاتور استفاده کرده و سودهای زیادی از داده های به دست اومده کسب کنین. به همین منظور ما سعی کردیم در ویدیوی آموزش شاخص CDD، نحوه تحلیل شاخص CDD رو برای شما یاد بدیم تا بتونین این شاخص رو تحلیل کرده و داده ها و اطلاعات زیادی به دست بیارین.
مرحله اول: وارد شدن به همیار آنچین ارزسنج
همونطور که در ویدیوی آموزش شاخص CDD نیز گفتیم، شما برای اینکه بتونین از این شاخص برای تحلیل وضعیت بیت کوین استفاده کنین و تحرکات هولدرها یا سرمایه گذاران قدیمی بیت کوین رو آنالیز کنین، ابتدا باید وارد سایت آکادمی آموزش ارز دیجیتال ارزسنج شده و به بخش همیار آنچین ارزسنج وارد بشین. بعد از اینکه وارد همیار آنچین ارزسنج شدین، صفحه ای مثل تصویر بالا برای شما باز میشه که می تونین از شاخص ها و اندیکاتورهای مختلف تحلیل آن چین ارزهای دیجیتال استفاده کنین. نکته قابل توجه این هست که همیار آنچین ارزسنج شاخص های زیادی رو پشتیبانی می کنه که هر کدوم از اون ها کاربردها و مزایای خاص خودشون رو دارن.
مرحله دوم: انتخاب شاخص CDD
بعد از اینکه وارد همیار آنچین ارزسنج شدین، باید برای تجزیه و تحلیل رفتار هولدرها و سرمایه گذاران قدیمی بیت کوین، شاخص CDD رو بر روی نمودار یا چارت فعال کنین. برای این کار باید شاخص CDD که مخفف عبارت Coin Days Destroyed رو انتخاب کنین و اون رو فعال کنین. بعد از اینکه این شاخص رو انتخاب کردین، صفحه ای مثل تصویر بالا برای شما باز میشه که می تونین با استفاده از این شاخص رفتار و تحرکات هولدرها و سرمایه گذاران قدیمی بیت کوین یا نهنگ های ارز دیجیتال بیت کوین رو تجزیه و تحلیل کرده و با استفاده از داده ها و اطلاعات به دست اومده معامله ها و خرید و فروش های خودتون رو انجام بدین.
همونطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنین، بعد از فعال کردن شاخص CDD یا اندیکاتور Coin Days Destroyed، دو نمودار در چارت برای شما نشون داده میشه که یکی نمودار سیاه رنگ و اون یکی نمودار آبی رنگ هست. بهتره بدونین نمودار سیاه رنگ شاخص CDD رو برای شما نشون میده و نمودار آبی رنگ نیز قیمت ارز دیجیتال بیت کوین رو برای شما نشون میده که می تونین با مقایسه این نمودارها تحلیل های خودتون رو با استفاده از شاخص CDD انجام بدین.
مرحله سوم: تحلیل شاخص CDD
بعد از اینکه شاخص CDD یا اندیکاتور Coin Days Destroyed رو در نمودار یا چارت تحلیل آنچین ارز دیجیتال بیت کوین فعال کردین، نوبت این رسیده تا این شاخص رو تحلیل کرده و با استفاده از داده ها و اطلاعات به دست اومده قیمت بیت کوین رو پیش بینی کرده و معامله های خودتون رو انجام بدین. توجه داشته باشین که شما نباید صرفا داده های به دست اومده توسط این تحلیل رو مبنای معاملات خودتون قرار بدین. بلکه باید سایر شاخص های تاثیرگذار بر قیمت بیت کوین رو نیز تحلیل کرده و سایر عوامل موثر بر قیمت بیت کوین رو زیر نظر بگیرین. برای اینکه بتونین شاخص CDD رو تحلیل کنین و اطلاعات زیادی در مورد وضعیت هولدرها و سرمایه گذاران قدیمی یا نهنگ های ارز دیجیتال بیت کوین به دست بیارین، باید تحلیل تکنیکال بلد باشین.
جالب اینجاست که بدونین مبنای این شاخص میزان ورود و خروج ارزهای دیجیتال به صرافی ها یا به عبارت دیگه میزان عرضه و تقاضا هست. به این ترتیب، زمانی که این شاخص رو تحلیل می کنین، در واقع میزان عرضه و تقاضای بیت کوین رو مورد بررسی قرار می دین. همونطور که گفتیم، نمودار آبی رنگ قیمت بیت کوین و نمودار سیاه رنگ شاخص CDD هست. زمانی که شاخص CDD افزایش پیدا می کنه، یعنی سرمایه گذاران قدیمی، بیت کوین های خودشون رو وارد صرافی ها کرده و فشار فروش ایجاد می کنند که این موضوع باعث ریزش قیمت بیت کوین میشه. همچنین زمانی که شاخص CDD کاهش پیدا می کنه، یعنی سرمایه گذاران قدیمی، به بیت کوین های خودشون دست نمی زنن و قصد فروش اون ها رو ندارن. همین موضوع نیز باعث افزایش قیمت بیت کوین میشه.
جمع بندی و نتیجه:
ما سعی کردیم در ویدیوی آموزش شاخص CDD، اطلاعاتی در مورد اندیکاتور CDD برای شما ارائه کنیم و به بررسی کاربردهای اندیکاتور CDD بپردازیم و نحوه تحلیل شاخص CDD رو برای شما یاد بدیم تا بتونین با استفاده از این شاخص رفنار نهنگ های بازار بیت کوین رو دنبال کنین. همونطور که گفتیم، شاخص CDD مخفف عبارت Coin Days Destroyed شاخصی برای اندازه گیری فعالیت اقتصادی هست که با وزن دادن به سکه هایی که برای مدت طولانی استفاده نشدن، تحلیل از وضعیت بازار در اختیار شما قرار میده. همچنین این شاخص رو میشه روشی بسیار مهم و کاربردی برای تجزیه و ارزیابی حجم کلی معامله ها و خرید و فروش ها محسوب کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر نیز توصیه می کنیم تا ویدیوی آموزشی رو مشاهده کنین.
-
تعداد دروس : 1
-
پشتیبانی : دارد
-
مدت : 10 ساعت
-
سطح : مقدماتی
-
نوع : ویدئو
-
تعداد دانشجو : 82
-
پیشنیاز : ندارد
سخن مدرس
6 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.
نظرات کاربران در مورد آموزش شاخص CDD (شاخصی برای اندازه گیری فعالیت اقتصادی)