پادکست صوتی "آموزش سایت Coinmetrics (ویدیوی نحوه کار با سایت کوین متریک)"
آموزش سایت Coinmetrics، نحوه کار با سایت کوین متریک. در این ویدئو قرار است بطور کامل آموزش سایت کوین متریک داده بشه و شما درباره Coinmetrics اطلاع کسب کنید. این سایت فرق یا بقیه سایت های تجزیه و تحلیل ارزهای دیجیتال این هست که داده ها رو در هر دقیقه یا بهتره بگیم در هر چند ثانیه بروزرسانی می کنه که یکی از مزایای این سایت هست. اما مسئله اینجاست که داده های مهمی مثل داده های ورودی و خروجی، تراکنش هایی که انجام میشه، موجودی کیف پول های نهنگ ها رو و خیلی از داده های مهم دیگه رو رایگان در اختیار ما قرار نمیده و باید اشتراکش رو حتما باید تهیه بکنیم.
در مقاله آموزش ارز دیجیتال و سایت کوین متریک، قصد داریم تا به یکی از سایت های دیگه مثل سایت گلس نود و کریپتو کوانت که داده های آنچین یا درون شبکه ای رو در اختیار ما قرار میدن، بپردازیم که اسم این سایت، سایت CoinMetrics هستش. این سایت فرق یا مزایاش نسبت به سایت های قبلی که ویدئوهاش در سایت ارزسنج قرار داره، این هست که داده ها رو در هر دقیقه یا بهتره بگیم در هر چند ثانیه بروزرسانی می کنه که یکی از مزایای این سایت هست. اما مسئله اینجاست که داده های مهمی مثل داده های ورودی و خروجی، تراکنش هایی که انجام میشه، موجودی کیف پول های نهنگ ها رو و خیلی از داده های مهم دیگه رو رایگان در اختیار ما قرار نمیده و باید اشتراکش رو حتما باید تهیه بکنیم.
همچنین سایت کوین متریک یک مزیتی دیگه ای داره این هست، که شما اگه علم برنامه نویسی بلاک چینی داشته باشین، بر اساس این داده ها که سایت در اختیار شما قرار میده، شاخص های شخصی خودتون رو می تونین به وجود بیارین که در ادامه بهش می پردازیم. ویدئو آموزش سایت کوین متریک رو تا انتها ببینید و مقاله هم که درباره سایت CoinMetrics نوشتیم، رو کامل بخونید و کامل با این موضوع آشنایی پیدا کنید.
نحوه کار و آموزش سایت CoinMetrics:
وارد سایت کوین مارکت که شدین، صفحه ای مثل تصویر بالا براتون نشون داده میشه که اطلاعاتی در مورد داده هایی که قراره در اختیار ما بزاره، توضیح میده. همچنین گزینه های دیگه نیز در این صفحه مشاهده میشه که در ادامه هر کدوم رو بررسی می کنیم و می گیم که هر کدوم چه کاری انجام میدن. یکی از گزینه هایی که برای شروع به کار با این سایت می تونیم ازش استفاده کنیم، گزینه USE OUR DATA هست که برای شروع روی این گزینه کلیک می کنیم.
ویدیوی پیشنهادی: آموزش سایت گلس نود
شروع به کار:
بعد از اینکه به گزینه USE OUR DATA کلیک کردیم، صفحه ای مثل تصویر زیر برای شما باز میشه. در قسمت بالای صفحه، دارایی هایی که خود سایت به صورت پیش فرض در اختیار ما قرار داده، وجود دارن که روی هر کدوم از اون ها کلیک کنیم، نمودار قیمتیش برای شما نشون داده میشه. برای اینکه بتونین نمودار قیمتی ارزها رو به صورت دقیق تر مشاهده کنین، نمودار رو به حالت لگاریتمی قرار بدین. در این قیمت علاوه بر نمودار قیمتی که سایت به حال پیش فرض برای ما فعال کرده، می تونیم سایر معیارهای دیگه ای رو انتخاب کنیم که بر اساس اون معیار نمودار رو برای ما نشون بده.
ویدیوی پیشنهادی: معرفی سایت بیت اسکرینر
بخش Market Cap:
شما می تونین گزینه مارکت کپ رو انتخاب کنین و نمودار ارز دیجیتال مورد نظرتون رو بر اساس مارکت کپش مورد بررسی قرار بدین که در تصویر زیر ما مارکت کپ بیت کوین رو انتخاب کردیم که می تونین مشاهده کنین. در این نمودار خط سبز بالا، حجم مارکت کپ بیت کوین رو در بازه های زمانی و قیمتی متفاوت نشون میده و نمودار قرمز پایین، نمودار قیمتی بیت کوین رو در بازه های مارکت کپ متفاوت نشون میده. همونطور که مشاهده می کنین زمانی که قیمت بیت کوین 19 هزار دلار بوده، مارکت کپش چه مقدار بوده. همچنین می تونین مارکت کپ ارزهای مختلف رو نیز به صورت همزان رو این نمودار مشاهده کنین.
بخش BTC Denominated Price:
معیار بعدی که می تونین انتخاب کنین، گزینه BTC Denominated Price هست که نمودار ارز دیجیتال مورد نظرتون رو بر اساس قیمت بیت کوین برای شما نشون میده. ما در تصویر بالا ارز دیجیتال اتریوم رو انتخاب کردیم و همونطور که مشاهده می کنین، نمودار قیمتی اتریوم بر اساس قیمت بیت کوین برامون نشون داده میشه که در تصویر بالا قیمت اتریوم حدود 0.08 قیمت بیت کوین هست.
سایر معیارهای موجود:
معیار دیگه ای که می تونین برای مشاهده نمودار انتخاب کنین، گزینه Free Float Market Cap هست. این معیار مارکت کپ شناور یا آزاد ارز دیجیتال مورد نظر رو برای شما نشون میده. معیار دیگه هم که می تونین انتخاب کنین، گزینه Realized Market Cap هست که ارزش ارز دیجیتال مورد نظرتون رو بر اساس این نشون میده که چه مقدار در دسترس هولدرها قرار داره. همچنین معیارهای زیادی وجود دارن که می تونین ازشون برای تحلیل ارز مورد نظرتون استفاده کنین. البته معیارهایی هم وجود دارن که قفل هستن و افرادی می تونن از اون ها استفاده کنن که اشتراک سایت کوین متریک رو خریدن.
معیار Addresses نیز یکی از معیارهایی هست که می تونین از طریق اون اطلاع پیدا کنین که چه مقدار از ارز مورد نظرتون در کیف پول ها هست و آدرس های کیف پول های حاوی اون ارز دیجیتال رو مشاهده می کنین. Economics نیز یکی دیگه از معیارهایی هست که مربوط میشه به بخش اقصاد مثل ماینینگ که این معیار نیز برای کسانی فعال هست که اشتراک سایت رو تهیه کردن. همچنین معیارهای متعدد و زیادی هم وجود دارن که می تونین با استفاده از اون ها بفهمین که چه مقدار ارز وارد صرافی شده یا چه مقدار از صرافی ها وارد کیف پول شده، یا از گزینه Wallets ها می تونین آدرس کیف پول ها رو مشاهده کنین. همونطور که گفتیم سایت Coinmetrics به صورت ثانیه ای این اطلاعات رو بروزرسانی می کنه.
بخش Untitled Chart:
گزینه Untitled Chart نیز یکی دیگه از گزینه های سایت کوین متریک هست که می تونین با استفاده از این گزینه برای تحلیل و تکنیکالی که بر روی نمودار قیمتی ارز دیجیتال مورد نظرتون انجام دادین، اسم انتخاب کنین و ذخیرش کنین. به این ترتیب هر وقت که وارد سایت شدین می تونین چارت تون رو اتخاب کنین و بررسیش کنین و دیگه نیازی نیست که از ابتدا شروع به تحلیل کنین.
بخش Correlation Chart:
قسمت دیگه که در مقاله آموزش سایت کوین متریک برای شما آموزش می دیم، گزینه Correlation Chart هست. شما می تونین در این قسمت، همبستگی ارزهای دیجیتال رو مشاهده کنین. اگه ویدئوی هم بستگی ارزهای دیجیتال رو مشاهده کرده باشین اطلاع دارین که بر اساس یک ابزار یا داده ای مشاهده کنین هم بستگی ارز دیجیتال مورد نظرتون در بین چه اعدادی قرار داره.
برای مثال در زمان نوشتن این مقاله هم بستگی ارز دیجیتال اتریوم و بیت کوین روی عدد 0.85 قرار داره، یعنی اگه قیمت بیت کوین نزولی یا صعودی باشه، اتریوم نیز از اون قاعده پیروی می کنه و قیمتش نزولی یا صعودی میشه. همچنین اگه عدد هم بستگی ارزها نزدیک به اعداد مثبت باشه یعنی هم بستگیشون کم میشه و به اعداد منفی هم نزدیک بشه، هم بستگی بینشون زیاد میشه.
بخش Formula Bullder:
قسمت دیگه که در بخش آخر آموزش سایت CoinMetrics برای شما توضیح می دیم، گزینه Formula Bullder هست. همونطور که در ابتدای مقاله عرض کردیم، مزیت جالبی که سایت کوین متریک داره این هست که، شما بر اساس داده هایی که این سایت در اختیارتون قرار میده، می تونین شاخص هایی رو بر اساس فرمول هایی برای خودتون درست کنین.
برای مثال در سایت گلس نود که در ویدئوهای موجود در سایت ارزسنج براتون ارائه کردیم، شخصی بر اساس شاخصه ها و داده هایی، یه نموداری رو طراحی کرده که بر اساس این داده ها هر موقع نمودار می رسید به قیمت 1 یا 2 یا کادر سبز رنگ، نشون می داد که بیت کوین به سقف قیمتی خودش رسیده، یا هم اگه نمودار قیمتی می رسید به کادر قرمز رنگ، نشون می داد که بیت کوین به کف قیمتیش رسیده. به این ترتیب شما با علم بلاک چینی یا برنامه نویسی خودتون، می تونین همچین شاخص ها یا اندیکاتورهایی بسازین و مورد استفاده قرار بدین. همونطور که گفتیم درست کردن شاخص یا اندیکاتور برای خودتون به علم برنامه نویسی بلاک چین نیاز دارین و اگه به اطلاعاتی نیاز داشتین می تونین به گزینه INFO سایت کلیک کنین و اطلاعاتی در این مورد به دست بیارین.
بخش CMBI:
سایت کوین متریک قسمت دیگه ای به اسم CMBI رو داره که در این قسمت، خود سایت CoinMetrics برای کاربران شاخص هایی ایجاد کرده. این شاخص ها برای ارزهای دیجیتال محدودی نوشته باشه و نمی تونین CMBI همه ارزهای دیجیتال رو مشاهده کنین. برای مثال شما اگه گزینه CMBI Bitcoin رو انتخاب کنین، برای شما اطلاعاتی در مورد بیت کوین برای شما نشون داده میشه، که می تونین مشاهده کنین که بالاترین قیمت بیت کوین در اون روز چقدر بوده، قیمت بیت کوین روی چه قیمتی باز یا بسته شده و سایر اطلاعات دیگه.
بخش Crypto price:
در این بخش از مقاله آموزش سایت کوین متریک، به بررسی قسمت Crypto Price می پردازیم. این قسمت همونطور که از اسمش مشخصه، مثل سایت کوین مارکت کپ، قیمت ارزهای دیجیتال رو برای ما نشون میده. این قسمت همچنین مارکت کپ و رده بندی ارزهای دیجیتال رو به نمایش می ذاره.
بخش INSIGHTS:
قسمت بعدی که می خواهیم در این قسمت از مقاله آموزش سایت CoinMetrics برای شما توضیحاتی ارائه بدیم، قسمت INSIGHTS هست. این قسمت تحلیل های ارزهای دیجیتال رو در اختیار کاربران قرار میده. این قسمت برای کسانی مناسبه که هیچ دانشی ندارن که این داده ها استفاده کنن و می خوان یه دید کلی از بازار داشته باشن که چه اتفاقی قرار بیفته. به این منظور سایت کوین متریک در این قسمت اومده بر اساس داده هایی که خودش در اختیار ما قرار داده، تحلیل هایی رو بر اساس داده های آنچین انجام میده و هر هفته یه اخباری رو برای ما میذاره.
جمع بندی و نتیجه:
در مقاله آموزش سایت CoinMetrics، سعی کردیم نحوه کار با سایت کوین متریک رو برای شما آموزش بدیم. همونطور که گفتیم، در سایت کوین متریک، گزینه های متعددی وجود داره که می تونین با استفاده از اون ها ارزهای دیجیتال مورد نظرتون رو بر اساس معیارهای مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار بدین. همچنین اگه قصد دارین به طور کامل و تصویری آموزش سایت CoinMetrisc رو آموزش ببینین، ویدیوی آموزش سایت CoinMetrics که در سایت ارزسنج وجود داره رو نگاه کنین.
-
تعداد دروس : 1
-
پشتیبانی : دارد
-
مدت : 22 دقیقه
-
سطح : پیشرفته
-
نوع : ویدئو
-
پیشنیاز : ندارد
سخن مدرس
6 سال پیش که وارد بازار ارزهای دیجیتال شدم منبع فارسی کاملی برای آموزش ارزهای دیجیتال وجود نداشت. در منابع خارجی نیز منابع جامع کم بود. با مشقت فراوان و با تجاربی که گاه رایگان هم نبود، دانش اندکی اندوخته ام که در این سایت به اشتراک گذاشته ام. امیدوارم با مشاهده مطالب و آموزش های ارزسنج بتوانید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت نمایید.
نظرات کاربران در مورد آموزش سایت Coinmetrics (ویدیوی نحوه کار با سایت کوین متریک)